Veelgestelde vragen

Als je hieronder geen antwoord vindt, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Producten

Brekky is opgestart als een ontbijtservice die jou ochtend/middag gemakkelijker, verser en lekkerder wil maken. 

Onze Brekky's (met uitzondering van de Treat Yourself) hebben +- een diameter van 15 cm om ervoor te zorgen dat je erna geen honger meer hebt. Uiteraard is dit persoonsgebonden maar in de meeste gevallen is één Brekky per maaltijd voldoende. 

Om 100 % kwaliteit te garanderen raden wij aan om de Brekky niet later dan de middag op te eten. In functie van bewaring is er geen verschil tussen een Brekky in de brievenbus of een Brekky in de kast. Daarnaast zorgt onze verpakking ervoor dat de Brekky zelf beschermd is tegen weer en wind.

Let op: Onze ‘Cinnamon Delight’ en 'Chocolate Snooze' bevatten bakkerspudding die mee gebakken is (+200 °C) en mogen daarom niet later dan 12u (diezelfde dag) uit de brievenbus gehaald worden.

We werken enkel met ingrediënten die, na verwerking, niet gekoeld moeten worden. Het bewaren in de koelkast is m.a.w. niet nodig.

Let op: onze 'Cinnamon Delight' en onze 'Chocolate Snooze' bevatten bakkerspudding die, niet later dan 12u uit de brievenbus moet worden gehaald. Daarna is bewaring in de koelkast wel aangeraden.

Om ervoor te zorgen dat jouw Brekky ’s middags nog even vers is dan in de ochtend, raden wij aan om deze te bewaren in de originele verpakking. Wanneer dit niet mogelijk is, is een luchtdichte omgeving het beste alternatief.

Om 100 % kwaliteit te garanderen raden wij aan om de Brekky niet later dan de middag op te eten. Echter is er in verband met voedselveiligheid geen enkel probleem om deze toch in de namiddag te eten.

Let op: Onze ‘Cinnamon Delight’ en 'Chocolate Snooze' bevatten bakkerspudding die mee gebakken is (+200 °C) en mogen daarom niet later dan 12u (diezelfde dag) uit de brievenbus gehaald worden.

Onze Healthy Obsession, Southern Vibe, American Dream en Easy Start zijn 100 % plantaardig, zowel het brood als de vulling.

De andere Brekky's zijn vegetarisch maar (afhankelijk van de vulling) bevatten ze ei- en/of melkextracten.

Wekelijkse bestellingen

Als je een wekelijkse bestelling aangaat wordt je automatisch gratis lid! Je hoeft niet telkens te bestellen want alles gaat automatisch. Daarbovenop krijg je ook nog eens tot 15% korting op elke wekelijkse bestelling. 
 

Op sommige producten krijg je meer korting dan op andere. In totaal kan je maximum 15% korting krijgen op je totale bestelling. Het kan dus ook zijn dat het wat minder is.

Nee, je kan op elk moment jouw wekelijkse bestelling annuleren zonder kosten. Wil je graag een weekje overslaan, dan kan je ook gemakkelijk pauzeren. 

Jij hoeft maar één keer de website te doorlopen en af te rekenen. Daarna kan je alles heel gemakkelijk in je account beheren waar je de inhoud van je bestelling kan wijzigen, de dag van levering, je adres,... 

Met nog minder klikken heb je nog meer controle! 

Daarnaast krijg je ook één dag op voorhand van jouw levering een reminder per mail.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hoef je niet elke week opnieuw af te rekenen. Daarnaast hoef je ook niet op voorhand te betalen. Door het invoeren van een kredietkaart wordt het bedrag na levering automatisch gecrediteerd. 

Nee, om ervoor te zorgen dat alleen jij wijzigingen kan aanbrengen aan je lidmaatschap, moet je ingelogd zijn. 

Inloggen kan met uw e-mailadres en gekozen wachtwoord. Een wachtwoord kan ook opnieuw aangevraagd worden. Moesten er toch nog problemen zijn, neem gerust contact met ons op, info@brekky.be

Levering

Onze brekky's zijn speciaal gemaakt om in elke brievenbus te passen. Je mag dus op je beide oren slapen, het komt zeker goed terecht. Omdat onze brekky's platter zijn dan 'gewone broodjes' hebben we ze groot gemaakt zodat het toch een stevig ontbijt is.
 

Onze Brekky’s worden in de nacht geleverd en zitten, afhankelijk van jouw keuze, ten laatste om 4u59, 5u59 of 6u59 in jouw brievenbus.

Bovenstaande keuze kan je maken bij een bestelling.

Voorlopig zijn we actief in onderstaande gebieden. 

 • Stad Antwerpen
 • Berchem
 • Borgerhout
 • Deurne
 • Hoboken
 • Merksem
 • Wilrijk
 • Wijnegem
 • Wommelgem
 • Mortsel

We staan garant voor dezelfde kwaliteit dan wanneer de Brekky in de ochtend wordt gegeten. Hierbij raden we aan om deze in originele verpakking te bewaren tot s middags.

TIP: Onze Southern Vibe is een populaire keuze als lunch!

Onze Brekky's zijn ingepakt in een zeer robuuste, voedselveilige verpakking (NatureFlex). De papieren verpakking kan nat en vuil worden maar de Natureflex binnenin beschermt net zoals een plastieke verpakking en is daarnaast ook volledig plantaardig. 

NatureFlex bestaat uit een cellulose van hernieuwbare houtpulp en is zo volledig biologisch afbreekbaar.

Onze koeriers zijn enthousiaste studenten die graag wat bijverdienen.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar jobs@brekky.be

Betaling

De verkoopprijs die bij elke Brekky geafficheerd staat is de enige prijs die je betaalt voor een verse Brekky geleverd in jouw brievenbus. Er zijn geen andere kosten zoals bezorging, transactie,…

Samen met onze partner ‘Pay.be’ zorgen wij ervoor dat jouw betaling volledig veilig kan gebeuren. Eventueel opgeslagen betaalgegevens zijn ‘encrypted’ en kunnen ook door ons niet bekeken worden. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor transacties waar u uw goedkeuring voor geeft.

Op onze pagina 'Brekky for business' kan je een offerte aanvragen en dan contacteren we jou voor een oplossing op maat.
 

200 % genieten!

Nu alleen nog maar genieten. Word straks wakker met een glimlach en maak er een prachtige ochtend van.

X
Brekky mannetje

WELKOM

Log in op je account

  Waarom kiezen voor wekelijkse bestellingen?
 • Elke week een automatische levering op de dag(en) die jij kiest
 • Pas heel gemakkelijk de inhoud of leveringsdag aan in je account
 • Pauzeer of cancel je automatische bestelling heel gemakkelijk